På denne side har vi samlet en række nyttige links indenfor en lang række former for bygningsbevaring og beslægtede emner; både herhjemme og i udlandet. Du finder desuden links til steder og andet, der har været til stor inspiration for os; eller som vi ganske enkelt holder af og sætter pris på. Siden er således uhyre subjektiv.

Samarbejdspartnere

Kulturbeslag Eskilstuna:
Svensk leverandør af både håndsmedede og maskinfremstillede beslag efter historiske forlæg, mål og metoder. Blandt Kulturbeslags righoldige sortiment finder man bl.a. en række såkaldte ‘danske beslag’, som er sat i produktion i tæt samarbejde med Tibberup Høkeren.
www.kulturbeslag.nu

Gnesta Penseln:
Svensk producent af både hånd- og maskinfremstillede pensler af meget høj kvalitet. Hos Gnesta Penseln fremstilles alt på traditionel vis. Det er således Lena og Thomas, der har bundet alle de pensler, vi fører i butikken.
www.gnestapenseln.se

Claessons Trätjära:
Svensk producent og leverandør af bl.a. milebrændt trætjære, pigmenter, maling, værktøj o.lign. Har mere end 25 års erfaring indenfor vedligehold af træskibe og bygningsbevaring.
www.claessons.com

Lim & Handtryck:
Svensk producent der har taget en lang række kulturhistoriske tapeter op igen. Alt trykkes ud fra restaurerede originale valser, med datidens farver og papir på en gammel trykmaskine fra slutningen af 1800-tallet. www.limohandtryck.se

Qvarnarps Byggnadsvårdsbutik:
På Kvarnarps Gård uden for Eksjö i Småland ligger en af Sveriges ældste specialbutikker inden for bygningsbevaring. Det er faktisk Qvarnarps Byggnadsvårdsbutik, der var Tibberup Høkerens helt store inspirationskilde, da vi startede for snart 9 år siden herhjemme. Vi skylder Lennart dér stor tak. Og glæder os i øvrigt over, at han til gengæld i sin butik fører vores Linoliesæbe. www.qvarnarp.com

For en god ordens skyld bør vi nævne, at vi udelukkende bringer adresser og henvisninger på f.eks. samarbejdspartnere eller andre, vi kender til og hvis produkter o.lign. vi kan stå inde for.

Skulle du selv have gode erfaringer med produkter og producenter, eller kan du anbefale links el.lign., er du endog meget velkommen til at sende os en mail.