TIBBERUP HØKEREN
– tradition og godt håndværk

Hos os finder du detaljen, du gik og ledte efter: Dørgrebet til hoveddøren, knoppen til klædeskabet, tapetet til stuen, farven til børneværelset, lampen til køkkenet og meget, meget mere.

Vi fører en lang række varer og artikler, du med garanti ikke finder andre steder. Det meste af det, vi forhandler, har vi nemlig selv sat i produktion. Alt bliver fremstillet ud fra originale danske forlæg af små producenter i Vesteuropa, der kun benytter de allerbedste materialer.

Igennem mere end 15 år har vi gennemprøvet og arbejdet med et utal af traditionelle materialer i forbindelse med bevaringen af vort eget gamle hus. Alle de mange erfaringer, dette arbejde har givet os på godt og ondt, deler vi meget gerne med andre. Vi ser det faktisk som en af vore helt store opgaver at hjælpe vore kunder i gang på den rigtige måde. Derfor giver Tibberup Høkeren dig råd og vejledning, du kan bruge til noget. Vi kan stå inde for hver eneste artikel i butikken. Vi har nemlig prøvet at arbejde med dem alle selv!

Det er altid både rart og hyggeligt at hilse på og møde vore kunder. Derfor håber vi, at også du en dag vil finde tid til at besøge vores specialbutik i Helsingør. Men har du ikke mulighed for dette, kan du sagtens sidde hjemme i ro og mag og bestille præcis dét, du mangler fra vores hjemmeside og få sagerne bragt lige til døren.

Vi håber, du finder, hvad du søger blandt vores mange og udsøgte varer. Finder du ikke, hvad du har brug for på hjemmesiden, så skriv til os. Det kan være, vi kan hjælpe dig videre.

Skriv gerne en mail til os på info@tibberuphoekeren.dk

Velkommen som kunde hos Tibberup Høkeren.

Følg os på Facebook – Instagram – Twitter eller Pinterest

Mogens Christensen