Tibberup Høkerens købs- og leveringsbetingelser er gældende for køb foretaget i Danmark – Forsendelser til Grønland og Færøerne omfattes af vores betingelser for udlandet.

Der kan foretages køb på hjemmesiden, når denne er tilgængelig. Fra tid til anden kan det ske, at hjemmesiden ikke kører pga f.eks. vedligehold.

Alle de på hjemmesiden angivne priser er inklusive 25% moms. I forbindelse med ændring af vore indkøbspriser, af momsregler el.lign., kan vi evt. se os nødsaget til at ændre en eller flere af priserne i vort sortiment. Det er til enhver tid den opgivende pris der gældende. Alle priser er opgivet i Danske Kroner.

Da vi kan have behov for at kontakte dig, beder vi dig udfylde e-mail og mobilnummer, så du kan blive opdateret på din bestilling og leveringstid. Vi kontakter dig ikke telefonisk.

Når du handler via vores hjemmeside, har du altid 14 dages fuld returret på alle vore såkaldte lagerførte varer gældende fra varens modtagelse. Får du fra os din ordre som delleveringer, gælder returretten 14 dage fra modtagelsen af den sidste levering. Brug og udfyld altid den medsendte fortrydelsesformular ved returneringen af dine varer. Vedlæg den udfyldte formular i din returforsendelse.

Varer og artikler, der er specielt fremstillet efter dine egne oplyste mål, ønsker og anvisninger, f.eks beslag, indtoning af maling o.lign. eller varer og artikler der hjemtages på din foranledning, tages ikke retur og refunderes ikke og kan ej heller ombyttes til andre varer. 

Alle retur varer skal altid returneres i den originale emballage, og naturligvis være i fuld salgbar stand. Returnering af varer kan kun ske efter forudindgået aftale med Tibberup Høkeren. Husk at vedlægge en udfyldt fortrydelsesformular med i pakken. Sørg altid for at have en kvittering for at du har sendt din vare retur til os med PostDanmark som pakke, så har du krav på erstatning, hvis der skulle ske skader eller lign. undervejs.

Tibberup Høkeren accepterer ikke og indløser ikke varer returneret til os pr. efterkrav.

Reklamation o.lign. accepteres udelukkende inden for 14 dage fra varens modtagelse.

Skulle der være opstået skade i forbindelse med leverancen og transporten bedes du kontakte både Post Danmark og Tibberup Høkeren. Vi beder dig derfor straks ved modtagelsen af varen at kontrollere din leverance.

Originale bygningsdele og bygningsantikviteter købes som beset og tages ikke retur.

Tibberup Høkeren sælger enten via vores netbutik med betaling med DK kort, kreditkort eller imod forudbetaling til vores konto i Nordea. Vores kontonummer i Nordea er 2313 5492 717 799. Indebetaler du direkte på vores konto, må du meget gerne meddele os dette via mail til info@tibberuphoekeren.dk. Vores internationale kunder kan betale via IBAN DK1820005492717799, SWIFT NDEADKKK.

Til varens totale pris påregnes en fragtomkostning for almindelige pakkeforsendelser med Post Danmark. Denne udgift vil blive udregnet umiddelbart inden du er klar til betaling.

Betaling med checks modtages ikke.

For alle vore såkaldte lagerførte varer og artikler vil leverance normalt finde sted inden for samme uge, købsordre og bestilling er modtaget. For ikke lagerførte varer gælder det, at vi er afhængige af vores leverandørers leveringstider. Vi forventer dog max. 3 ugers leveringstid. Kan vi ikke overholde dette, kontakter vi dig.

For specielt fremstillede varer og artikler vil leverance afhænge af art, størrelse, kvantum/mængde o.lign. Spørg derfor altid ved bestilling ved at sende os en mail på info@tibberuphoekeren.dk.

Al forsendelse foregår som pakkepost med Post Danmark; med mindre andet er aftalt med vore kunder. Ved evt. opståede skader i forbindelse med leverancen og transporten bedes Post Danmark eller transportfirmaet kontaktet straks. Tibberup Høkeren holdes skadesløs. Vi beder således vore kunder om venligst at kontrollere leverancen straks efter modtagelsen.

Refundering og tilbagebetaling i forbindelse med returnering af ikke ønskede og/eller defekte varer foretages elektronisk via bank overførsel. For at kunne gøre dette beder vi dig om dine bankoplysninger, ved returneringen af dine varer. Brug vores fortrydelsesformular.

Har du spørgsmål til det at handle hos Tibberup Høkeren, er du meget velkommen til at kontakte os på info@tibberuphoekeren.dk

Vi håber, at se dig som kunde os hos.