Er du træt af møl?

Har møl ædt din ynglingsbluse eller den lækre bløde strik trøje?

Du er slet ikke alene om at have problemer med møl i huset, men hvad skal du gøre ved det?

  1. Sørg for at lufte godt ud, så du får fugten ud af din bolig.
  2. Få fjernet det som mølene er begyndt at gnaske i. Det er ofte her de også har lagt deres æg. Det er primært: silke, uld, pelsværk, merino uld, pashmina, og kashmir.
  3. Har de taget for sig at dine uld bluser og sweater eller silke skjorterne og diverse tørklæder, er der ikke noget du kan stille op. Du skal have det ud af huset!
  4. Sørg for at støvsuge godt i skabe, skuffer og på hylder for at få fjernet så mange æg som muligt.
  5. Hvis du har møl i skabe/skuffer/skunke/skurer etc., er det vigtigt, at du får støvsuget alle sprækker. Du kan sagtens vaske af etc. men det er vigtigt, at du – når det hele er tørt – støvsuger efter, så du kan komme ned i alle huller og sprækker. I skabe og skuffer skal du også huske alle hullerne i møblerne. F.eks. der hvor hylde-holderene skal være.
  6. Når du har været igennem alt tøjet, gjort skabe og skuffer rene, vil du jo rigtig gerne undgå møl igen. Derfor brug noget som møllene med garanti ikke kan lide
  7. LUGTEN AF CEDERTRÆ

Det vi anbefaler er cedertræskugler ,  cedertræsringe  eller cedertræsklodser til alle dine skuffer og skabe. Læg dem godt fordelt i dine skuffer og skabe. Så skulle du gerne kunne undgå at få møl igen. Men husk hold øje med dine køkkenskab. Møl kan sagtens komme ind i huset gennem mel, gryn, nødder etc.

Cedertræsklodserne har den ekstra fordel at de hjælper på den sure lugt i bl.a. lædersko. Læg en klods i hver sko, så bliver de hurtigt friske igen.

Køb dine cedertræskugler, ringe og klodser her, så undgår du møl i dine ynglings bluser, tørklæder og sweatre en anden gang.

Mølringe