Melmøl i køkkenet er nok noget af det mest irriterende. Det føles som at de er over det hele, og hvor kommer de fra?

Du skal være opmærksom på følgende:

  1. Hvor komme møllene fra?
  2. Find den pose/krukke/pakke der er fyldt med møl og deres larver
  3. Alt gryn, mel, nødder, frø og andet godt organisk materiale gennemgås
  4. Smid det ud du mener, er inficeret med møl og deres laver
  5. Køkkenskab og hylde rengøres
  6. VIGTIG! Du støvsuger efterfølgende skabet også ALLE de små huller som hyldeholderne skal/kan sidde i. Her ligger møllene nemlig æg!

Herefter venter du 10-14 dage og så skulle der helst ikke være flere møl. Hvis det er tilfældet må du gå alle skabe og skuffer igennem en gang mere.

Sådan bliver du ved – til du til sidste forhåbentligt at fået buk med de irriterende møl.

Se vores mange cedertræsprodukter mod møl

For at undgå angreb i fremtiden, kan du med held lægge forskellige cedertræs produkter i skabe og skuffer. Det kan være klodser, ringe eller kugler. Det er op til dig og hvor stort dit skab eller dine skuffer er.

Mølkugler

Se vores udvalg af bakelit produkter her: