1. Formål

Formålet med Tibberup Høkerens persondatapolitik er, at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Tibberup Høkerens målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Tibberup Høkeren har brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig som kunde. Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig. Registreringer om køb og varer opbevares hos Tibberup Høkeren i op til 5 år, inkl. indeværende år, hvorefter oplysningerne slettes.

3. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af varer eller tjenesteydelser på hjemmesiden, bruger vi cookies på  hjemmesiden. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hvis du ønsker at slette cookies kan dette gøres via den brugte browser. Benytter du f.eks. Internet Explorer 9, gøres det via: “Funktioner (tandhjulsikonet)” -> “Internetindstillinger” -> “Slet browserdata”.

Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

4. Sikkerhed

Alle persondata er beskyttet bag firewall. Ved betalinger med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder (Quickpay). Tibberup Høkeren har således på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

5. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på at du, ved at klikke på sådanne links, bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Tibberup Høkerens.

6. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Tibberup Høkeren har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tibberup Høkeren via e-mail: info@tibberuphoekeren.dk eller på telefon: 49 17 04 24.

Du kan altid opdatere dine oplysninger ved at kontakte Tibberup Høkeren.

7. Kontakt Tibberup Høkeren

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger, eller dit forhold til Tibberup Høkeren i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

Tibberup Høkeren
Sct. Annagade 4A
3000 Helsingør
Telefon: 49 17 04 24
E-mail: info@tibberuphoekeren.dk