Vrider til forsatsvinduer

På denne tid af året (efterår)  får vi nærmest dagligt kunder i butikken der spørger efter ”vingebeslagene” der holder deres forsatsvinduer fast.

Disse beslag kaldes vridere og findes i mange materialer og udformninger.

Den mest moderne variant er hvid plast, denne model fører vi ikke. Da vi ikke bryder os om materialet, ej heller om udformningen.

Vores vridere er enten udført i massiv messing eller støbejern. Sådan har det altid været med vridere!

Den ene model af vridere er udført med fjeder, så du let selv kan justere den til det enkelte vindue, så vinduet bliver tæt og du undgår dug på dine ruder.

Den anden type af vridere er i klassisk udformning og i støbejern. Denne model findes dog i 4 størrelser, hvor du skal måle hvor høj ”hælen” skal være. Du kan vælge mellem 0, 10, 13 eller 15 mm. Det handler om hvor mange mm der er fra midterstolpen til kanten af din forsatsrude.

Husk at det er en god ide at bruge ”glidesøm” så du ikke slider på selve vinduesrammen, men på en lille metal ”skinne” som du banker ind i selve vinduesrammen.

Vi har en masse produkter til ældre vinduer. Du finder nogle af dem her under, ellers søg efter vindue, så kommer der både beslag, hængsler og andet tilbehør til vinduer frem.

God arbejdslyst

Enkel vrider i messing
Vrider i messing dobbelt og delbar
Dobbelt vrider i børstet stål, justerbar
Enkel vrider i matbørstet stål
Glidestift eller søm med knæ til beskyttelse af vindue
Vinduesvrider i støbt jern, model enkel uden hæl
Vinduesvrider i støbt jern model dobbelt uden hæl

Se vores udvalg af vindues produkter her: