Vi har fået en lille filial på Frederiksberg

For at kunne hjælpe endnu flere kunder har vi nu åbnet en lille filial (selvbetjeningsbutik) på Bülowsvej 2 på Frederiksberg. Her deler vi lokaler med bl.a. Maison Cosa.

Tibberup Høkeren Ultra Light

Vi kalder filialen for Tibberup Høkeren Ultra Light. Stedet er rigtig hyggeligt men også meget lille. Der er derfor ikke plads til hele vores store og blandede varesortiment. I første omgang finder du derfor primært et lille udvalg af vores sæber, rengøringsartikler, klude og børster.

Fast på hylderne finder du altid:

Sæbespåner

Linoliesæbe

Gulvkludde

Karkludde

Støvklude

Håndskrubbe

Toiletrens

Skurepulver

Klodser mod møl

Derudover forsøger vi at ændre lidt på sortimentet alt efter årstiden.

Hvordan fungerer det?

Vores filial på Bülowsvej er en såkaldt selvbetjeningsbutik. Der er intet personale og derfor ingen rådgivning eller vejledning; du må klare det hele selv. Men ved du, hvad du vil have, er det let.

Sådan kommer du ind

Butikken er aflåst, men du lukker dig ind ved at sende en SMS med koden, du finder på døren. Efter 10 sekunder kan du høre, at døren åbnes og så har du adgang til butikken.

Du skal være opmærksom på at butikken er videoovervåget, så du bliver filmet, mens du er i butikken. Videoen bliver gemt i 30 dage, så slettes den igen.

Sortimentet i butikken

Tibberup Høkerens varer finder du på en reol i det bagerste lokale. Du kan frit vælge, hvad du har brug for. Al betaling foregår via MobilePay. Når du har betalt, forlader du butikken. Så let er det faktisk.

Åbningstider

Der er adgang til filialen på Bülowsvej alle ugens dage mellem kl. 9:00 og kl. 19:00. Du kan komme, hvornår det end måtte passe dig inden for dette tidsrum; også på søn- og helligdage.

Afhentning af bestilte varer på Frederiksberg

Hvis du ønsker at bestille varer på vores hjemmeside og afhente dem på Bülowsvej, kan det naturligvis også lade sig gøre. Her bør du regne med en ekspeditionstid på små 10 dage, regnet fra den dato, vi har modtaget din bestilling, til du kan afhente den.

Hvordan får jeg besked?

Du modtager en SMS fra os med dit ordrenummer, ligeså snart din bestilling står klar. Du afhenter den, når det passer dig. Vi tillader os at tage din ordre med retur, hvis den ikke er afhentet indenfor 1-2 måneder. Vi har ikke så meget plads, at vi kan have ordre stående i længere tid.

Hvor finder jeg min ordre?

Du finder dine varer i en pose eller en kasse påført dit ordrenummer og dit navn. Varerne findes på gulvet til venstre for vores reol i butikken.

Hjælp os med at blive bedre

Som allerede nævnt, kan vi desværre ikke præsentere hele vores store sortiment i vores lille og nye filial. Men vi kan altid variere udvalget. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os, hvis du har ideer til, hvad vi kunne have på Bülowsvej.

Velkommen til Tibberup Høkeren Ultra Light