Lidt om historien bag vores serie af notesbog, blok og kort fremstillet af danske søkort:

Udgåede søkort skal normalt destrueres fordi de ikke længere kan og må sælges/bruges. Der sker løbende ændringer i hvordan man færdes i vores meget trafikerede farvande. Derfor opdateres danske søkort ofte.

Da søkortene er trykt på noget super lækkert papir og i sig selv er meget dekorative, var der 2 gæve Helsingør ”tøser” der fik den ide, at disse smukke søkort, må man kunne bruge til noget andet og give dem nyt liv. De har så under tro og love fået lov til at arbejde med disse søkort, blot de blev skåret op og ikke vil kunne bruges som søkort længere.

Det er der så kommet nogle super fine papir produkter ud af:

  1. Notesbøger i størrelserne A5 og A4  – de er alle med spiralryg, så man kan ”rive” de enkelte sider ud, og bruge som besked ark.
  2. Små blokke til noter i størrelsen A6, også her kan du rive de enkelte sider ud.
  3. Dobbelt kort med kuvert – det er altid hyggeligt at sende eller give små beskeder på dekorative kort, til dem der bare lige skal have at vide, det er godt de er der eller som man holder ekstra meget af.
  4. Små søde kort der kan sættes på gaven til receptionen, pakker eller den flotte buket blomster fra haven. De kan også bruges som til-og-fra kort på advents eller julekalender gaverne, hvis det hele ikke skal gå op i jul og højtider.

Vi er super stolte over, at vi kan præsentere jer for disse helt unikke produkter – og desværre er det en stakket frist for de nye søkort vil i fremtiden kun komme digitalt. Det er selvfølgelig en bedre udnyttelse af vores ressourcer, men den nye teknologi gør at disse produkter er helt unikke.

Notesbog med søkort