Få et nyt køkken på kun een dag – hvordan?

Sådan får du et nyt køkken på kun een dag

Man kan faktisk godt få et “nyt” køkken på en dag. Der skal ikke så meget til for at ændre dit køkken totalt.

Du skal fx bare skifte dine knopper eller greb ud på alle skuffer og skabe. Så vil du få et helt nyt køkken uden den helt store indsats.

Sådan gør du:

  • Fjern et greb eller en knop fra en låge eller skuffe.
  • Mål afstanden mellem hullerne – hvis du har greb på dine skuffer og skabe
  • Mål diameteren på knoppen – hvis du har knopper på dine skuffer og skabe
  • Skriv målene ned. Tjek hvilke greb og knopper, der holder disse mål.

Du finder alle vores møbelknopper og her er alle vores møbelgreb. Der er masser af muligheder at vælge imellem, så mon ikke du finder noget, der passer til din stil?

Ønsker du noget helt andet, kan du jo også kigge på vores møbelbeslag eller  skuffeskåle. Her vil der også være en masse inspiration at finde.

Når du køber nye møbelknopper og -greb, så er det ingen sag at skifte det hele ud i køkkenet, og efter nogle få timer, har du et køkken med et helt nyt udtryk.

Skal der ske noget mere?

Hvis du ønsker flere og mere ændret i dit køkken vil en gang maling gøre underværker. Har du glatte låger, er det nemmeste at få en autolakere til at hjælpe dig. På den måde får du helt glatte og smukke låger – så har du virkelig fået et HELT nyt køkken!

Ellers er det maling, pensler og knofedt du skal bruge og efter en god uges tid, får du et nyt køkken. Da du kun skal have lågerne af og skufferne ud, kan du sagtens bruge dit køkken, mens du arbejder.

NB! Det bedste af det hele er, at alle vores knopper, greb og skuffeskåle kommer fra samme producent, hvorfor overfladen er den samme. Kort sagt kan du sagtens mixe og få et super flot resultat.

Husk, at større skabe og låger, og de tunge låger som opvaskemaskine og køleskab, har brug for større greb eller knopper end de andre skuffer og skabe i dit køkken.

Er du i tvivl om noget, så skriv til os eller kig forbi i Helsingør. Vi hjælper dig – alt hvad vi kan.