Kulturnat butik åben til kl. 22:00 - fredag den 29. september

Kulturnat hos Tibberup Høkeren, Helsingør

Kulturnat hos Tibberup Høkeren i Helsingør

Kulturnat i Helsingør er i år  på fredag den 27. september og som altid deltager vi i festlighederne; igen i år vil butikken være fyldt med spændende ting og sager.

Det er jo efterhånden en tradition at mange kunder kigger forbi og hilser på. Netop denne aften har vi jo tid til en lidt længere snak om de udfordringer og opgaver du står overfor. Så har du brug for lidt sparring så kig forbi mellem kl. 18 og kl. 22. Hvis du bare vil hilse på er vi super glade for at se dig og hele familien.

Når du nu tager til Helsingør, kan I lige så godt kigger på nogle af de mange andre aktiviteter i byen. Programmet for hele byen finder du her

I år kommer Kim og Michael og spiller nogle af deres evergreens for os. De stille op med deres guitar og bas fra kl. 19 til omkring kl. 21 – alt efter hvor meget I gerne vil høre.

Aftenen igennem har vi tilbud på udvalgte varer. Og traditionen tro præsenterer vi også i år en række spændende og kommende nyheder. Vores populære Hemen Henleys kommer i en ny farve. Fra La Botte Gardiane har vi deres udgave af den klassiske Ørkenstøvle. Den har vi både i sort og klassisk brun. Kom og prøv de populære klassikere. Den klassiske SNS sweater er kommet og det samme gælder deres fantastiske hue i 100% marino uld, så der er ikke noget der kradser her.

Vi er stolte over at kunne præsentere de lækre bløde alpehuer i hele 7 farver samt lækre skindhandsker med uldfor fra Randers Handsker.

Kom og vær med og få en god snak om lidt af hvert. Det skal nok blive lige så hyggeligt som det har været de tidligere år.

Sæt allerede nu et stort X i kalenderen på fredag den 27. september.

Håber vi ses. Vi er i butikken til kl. 22:00.

Kulturnat butikken åben til kl. 22:00 fredag den 29. september

Kulturnat hos Tibberup Høkeren, Helsingø

Vi glæder os til at se jer til Kulturnat hos Tibberup Høkeren

Kulturnat butikken åben til kl 22:00 fredag den 29. september

Kulturnat hos Tibberup Høkeren, Helsingør