Få orden på garderobe eller entreen ved at følge disse få gode råd.

Vi kender alle det at ungerne har så travlt med at komme hjem at de bare smider tøj, sko, vanter, hue etc. på gulvet så snart de kommer hjem og så er det i gang med leg og andre aktiviteter.

Med disse få praktiske tricks kan du hurtigt få det løst:

  • Sørg for at kroge/knager til ungernes tøj hænger i samme højde som ungerne. På den måde er det letter at “smide” tøjet over på knagen.

Du kan evt. hænge krogene/knager forskudt af de voksne kroge og knager så børnenes dækkes af voksen overtøj, hvis ikke du kan lide at se på de forskudte knager. Men husk det må ikke være svært for ungerne at komme til krogene.

  • Vælg en type krog der hurtigt og effektivt “fanger” hætten på jakken/flyverdragten, uden at benene slæber hen af jorden.
  • Brug et net eller en tod-bag til at holde styr på vanter, halstørklæde, hue og andre løse småting. Giv evt. hvert barn deres egen farve eller model. På den måde er det hurtigt at se hvem der ikke lige har styr på sine ting.

På denne måde har ungerne hurtigt selv styr på deres ting – og kan hurtigt finde deres egne ting – specielt om morgenen.

Vælg evt. en større krog eller et større net/tod-bag  til cykelhjelm og andet sikkerhedsudstyr, som skal bruges i forbindelse med cykel, løbehjul etc. Da det ofte fylder rigtig meget. På den måde bliver det hurtigt barnets eget ansvar at holde styr på de mange ting, der skal med hver morgen!

Lille udgave af hattekrog model 1925 messing
Enkel simpel krog i blank chrome
Indkøbsnet

Se vores udvalg af kroge og knager her:

  • Hattekrog med fod romatisk model

    Hattekrog model 1890

    kr. 225,00