Vi har fået butik på Frederiksberg.

Nærmere bestemt på Bülowsvej 2, på Frederiksberg. Her deler vi lokaler med Maison Cosa. Der står nogle meget store krukker udenfor butikken.

Vi kalder butikken for Tibberup Høkeren Light, da vi ikke kan have så mange produkter derinde, men du finder vores rengøringsartikler og klude. Vi vil løbende ændre på sortimentet så du kan hele tiden finde lidt nyt på hylderne.

Hvordan fungerer det?

Butikken på Bülowsvej er en såkaldt selvbetjeningsbutik. Her er ingen personale, du skal klare det hele selv.

Butikken er aflåst og du lukker dig selv ind ved hjælp af en SMS. Herefter går du ind i butikken, kigger dig omkring og vælger de varer du kunne tænke dig. Du betaler med MobilePay og tager diine varer og går ud af butikken. Mere simpelt kan det næppe være.

Åbningstid:

Der er adgang til butikken alle ugens dage mellem kl. 9 og kl. 19 – så du kommer, når det passer dig. Også søndage og helligedage.

Afhentning af varer på Frederiksberg

Ved bestilling af varer kan du vælge at afhente dine varer på Frederiksberg. Her kommer vi forbi og stiller din ordre til afhentning på Bülowsvej 2, Frederiksberg.

Du modtager en SMS fra os med dit ordrenummer. Vi skriver hvornår din ordre er til afhentning. Du kommer bare forbi og henter når det passer dig.

Du finder dine varer i en pose med dit ordrenummer og dit navn, i kassen til venstre for vores reol i butikken.

Du er velkommen til at skrive til os, hvis der er noget du mener kunne være rart at kunne købe på Bülowsvej. Som tidligere skrevet så ændre vi løbende på sortimentet.

Her kan du se vores butik: